Коли под наем в Солун

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Солун?

Кола под наем Солун

Най-бързият и удобен начин да разгледате интересните забележителности в Солун и региона е с колa под наем. Ако започвате пътуването си от тук, Ви препоръчваме да вземете автомобил под наем от нашия офис или да заявите доставка до летище Солун или до друг адрес. За резервация на автомобил използвайте формата ни за резервации онлайн в три лесни стъпки или се свържете с нас на посочените контакти. Top Rent A Car обслужва доставки на автомобили до летище Македония, което е третото по големина летище в страната.

Ако се нуждаете от по детайлна информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Солун от Top Rent A Car

Ако смятате да посетите красивия европейски град Солун, или вече сте отседнали в града, не пропускайте да резервирате автомобил за Вашия престой, независимо дали сте на бизнес пътуване или почивка. Наемането на автомобил в Солун изключително много ще улесни Вашето придвижване в града и целия регион. Можете да запазите Вашата кола от формата за онлайн резервации отляво на тази страница. Заповядайте в офиса ни или резервирайте автомобил директно в Солун на тел. +359 700 89 050. Предлагаме доставка до Вашия хотел и адрес!

Автомобили под наем в Солун

Top Rent A Car разполага с един офис в района, но извършва доставки на коли под наем до всяка точка на Солун и страната. Всички офиси, откъдето можете да наемете автомобил от Top Rent A Car - тук.

Можете да използвате Солун като начална точка на Вашето пътуване в страната или на Балканите. Процесът на наемане в Солун ще Ви отнеме не повече от 15 минути, но Ви съветваме да резервирате бързо и лесно автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 890 170 170 - това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги с удоволствие ще Ви съдействат, ако се нуждаете от консултация и изготвяне на оферта на място в офиса ни или по телефона. Top Rent A Car предлага множество автомобили и различни промоции за коли под наем в Солун по всяко време на годината. Можете да се възползвате от допълнителни отстъпки при резервация на автомобил чрез текущи промоции и оферти следейки ежеседмичните ни бюлетини, или в нашите социални профили.

Заедно с автомобила, можете да се възползвате от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система, 3G Wi-Fi интернет и много други.

Защо да изберете рент а кар в Солун?

Наем на автомобили летище Македония

Солун е съвременен и красив европейски град, съчетал в себе си всички удобства на модерен град в комбинация с интересни забележителности, благодарение на които е и посещаван от много туристи ежегодно. Изберете нашите рент а кар услуги в Солун, за да се придвижвате бързо, лесно и удобно навсякъде. Защо да изберете услугите ни:

  • Огромно разнообразие - Над 1200 нови автомобила;
  • Достъпни цени;
  • Най-добри условия;
  • Удобни офис локации за рент а кар услуги;
  • Промоции, преференции, игри с награди и др.

Коли под наем в Солун от Top Rent A Car