Кола под наем в Созопол

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Созопол

Коли под наем Созопол

Созопол е малкък, красив курортен град, намиращ се на южното Черноморие в близост до Бургас. Градът е разположен на красив полуостров и има два красиви залива. Той предлага на посетителите си множество забележистелности, както и красиви плажове, до които се достига лесно с коли под наем в Созопол. Офисът за коли под наем на Top Rent A Car се намира в централната част на града - Стадион Созопол, ул. Републиканска, офис 15. Той е на минути от плажа и обслужва всички курорти и локации в района, но можете да наемете автомобил и директно от нашия офис.

Изключително удобната офис локация за наем на кола в Созопол от Top Rent A Car прави вземането на кола изключително бързо, лесно и удобно!

Може да използвате красивият курортен град Созопол, като начална точка за Вашето пътуване с кола под наем по южното Черноморие, както и в цялата страна. Top Rent A Car предлага и директни доставки до всички точки и курорти на страната. Ако имате нужда от повече информация относно доставките в Созопол, както и трансферите, които предлагаме, моля разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Созопол от Top Rent A Car

Ако сте отседнали в древния морски град Созопол, не пропускайте да резервирате автомобил, за да бъде по-пълноценна и приятна почивката Ви. Автомобилът под наем в Созопол изключително много ще улесни Вашето придвижване в града и региона. Може да направите това от формата за онлайн резервации отляво на тази страница. Офисът ни за коли под наем в Созопол се намира на ул. Републиканска, стадион Созопол, офис 15, което е на минути от центъра на града и плажа. Заповядайте в офиса ни, или резервирайте директно на тел.: +359 700 89 050. Предлагаме и доставка до Вашия хотел в Созопол и района!


Наем на автомобили в Созопол
    Top Rent A Car разполага с един офис в самия град, но извършва доставки на коли под наем до всяка точка на северното и южното Черноморие:
  • Офисът за коли под наем се намира на много комуникативна локация - на няколко минути от плажа и централната част на Созопол. Този офис предоставя бързи и удобни рент а кар услуги в Созопол - за всички желаещи да наемат автомобил на място.
  • Top Rent A Car разполага с още няколко офиса за коли под наем в региона, най-близките офиси от където можете да наемете автомобили са в Бургас - централната част на града и на летището, както и в Слънчев Бряг. Всички офиси на Top Rent A Car можете да видите тук.

Може да използвате Созопол като начална точка за Вашето пътуване по морския бряг, планината или в цялата страна. Наемането на автомобил в Созопол ще Ви отнеме около 15 минути, но Ви съветваме да си резервирате автомобил предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер: +359 700 89 050, тъй като това ще Ви гарантира налична свободна кола за Вашия период. Нашите колеги ще Ви съдействат с удоволствие при нужда от консултация и изготвяне на оферта за наем на автомобил в Созопол - на място или по телефона. За да улесните процедурата по наемане Top Rent A Car предлага различни промоционални оферти за коли под наем в Созопол по всяко време на годината, налични на нашия сайт. С кола под наем можете да се възползвате и от специалните ни предложения за допълнителни екстри – навигационна система и 3G Wi-Fi интернет, за да бъдете винаги свързани.

Защо да изберете рент а кар в Созопол?

Ако пътувате към Созопол от Бургас, Top Rent A Car има офис за наем на коли на Летище Бургас, Бургас център и Слънчев Бряг, откъдето може да наемете своя автомобил на място. Ако вече сте в Созопол, можете да наемете автомобил от нашия офис или да Ви доставим автомобил до всяка точка на Созопол и региона. Top Rent A Car Ви пожелава приятна почивка в Созопол и курортите от южното Черноморие. Прекарайте свободното си време, разглеждайки забележителностите на града или се насладете на топлите летни дни, препичайки се на някой от плажовете (централен и Харманите) в Созопол!

автопарк Созопол Top Rent A Car
Top Rent A Car Созопол
  • Созопол е уникално красив курортен град, много харесван заради приятната си атмосфера и красива архитектура, и уникални исторически и археологически находки. Можете да се насладите на всички забележителности на града и региона, като се възползвате от нашите първокласни услуги.
  • В Созопол всичко необходимо за да Ви осигури прекрасна лятна почивка - хубави хотели и къщи за гости, ресторанти, магазини, козметични студия, прекрасни плажове и други, които ще направят престоя Ви там чудесен и незабравим. Можете лесно да посетите Созопол и региона, като използвате нашите рент а кар услуги в Созопол и офиса ни там, или Ви доставим автомобил до всяка точка на страната.