Коли под наем в Румъния

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Румъния?

Кола под наем Румъния

Ако желаете да посетите Румъния можете да се възползвате от услугата коли под наем от Top Rent A Car, като това ще улесни изключително много придвижването Ви. Фирмата предлага наем на автомобили на летищата в Румъния, както и във всички точки на страната.

Можете да намерите полезна информация относно доставките, трансферите, и техните цени на страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Румъния от Top Rent A Car

Планирате пътуване в Румъния или вече сте пристигнали там, можете бързо и лесно да наемете кола за Вашия престой. Автомобилът под наем ще Ви помогне бързо, лесно и удобно да достигнете до всяка точка на Румъния. Резервирайте директно през нашия сайт в няколко бързи и лесни стъпки или на някой от нашите контактни телефони. Можете да посетите Румъния като наемете автомобил от някой от нашите офиси, или да поръчате доставка на тел. +359 700 89 050. Можем да доставим автомобил до всяка желана от Вас дестинация!

Top Rent A Car разполага с удобни офис локации в страната, които обслужват всички страни на Балканите. Офисите на To Rent A Car можете да видите тук.

С кола под наем в Румъния ще направите престоя си по-пълноценен, приятен и ползотворен. Ако имате въпроси относно наем на автомобил в Румъния, или се нуждаете от информация или оферта за конкретен автомобил, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време на телефон: +359 890 170 170. Нашите служители с удоволствие ще отговорят на всички Ваши въпроси! Заедно с автомобила можете да се възползвате и от специалните ни оферти за допълнителни екстри – навигационна система, 3G Wi-Fi интернет и други.

Автомобили под наем в Румъния

Защо да изберете рент а кар в Румъния?

Румъния е изключително желана дестинация през цялата година благодарение на своите природни, исторически и културни дадености. Страната е посещавана от множество туристи през цялата година. Можете лесно да наемете автомобил под наем в Румъния и да получите бърз и лесен достъп до всички интересни места, които искате да посетите, независимо дали сте на бизнес пътешествие или на почивка. Top Rent A Car гарантира:

  • Над 1200 нови автомобила от различни класове;
  • Отлични цени през цялата година;
  • Най-добри условия за наемане;
  • Над 10 удобни офис локации;
  • Отстъпки за редовни клиенти, текущи промоции и игри с награди и др.

Коли под наем в Румъния от Top Rent A Car