Коли под наем в Истанбул

Откъде най-бързо и лесно да вземете кола под наем в Истанбул?

Кола под наем летище Ататюрк Истанбул

Ако пристигате в Истанбул, или вече сте отседнали в града можете бързо и лесно да разгледате всички интересни забележителности в региона с колa под наем. Препоръчваме Ви да вземете автомобил под наем от нашия офис, а ако пристигате със самолет можете да заявите доставка до летище Ататюрк в Истанбул. Летище Ататюрк (Atatürk Havalimanı) в Истанбул обслужва хиляди полети целогодишно и е ключов фактор за развитието на туризма в района. Резервирайте автомобил в Истанбул директно на нашия сайт, или бързо и лесно на посочените телефони за резервации.

Ако имате нужда от подробна информация относно доставките, трансферите, и техните цени, разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

Коли под наем в Истанбул от Top Rent A Car

Ако планирате да посетите градът на 2 континента - Истанбул, или вече сте там, не забравяйте да резервирате автомобил за Вашия престой, независимо дали сте на бизнес пътуване или почивка. Наемът на кола в Истанбул много ще Ви улесни да се придвижвате бързо и лесно в града. Можете резервирате автомобил директно чрез формата ни за резервации на тази страница. Можете да посетите Истанбул, с кола от някои от нашите офиси или да заявите доставка на тел. +359 700 89 050. Можем да доставим желания от Вас автомобил до всяка точка на града!

Автомобили под наем в Истанбул

Разполагаме с над 10 офис локации за наем на автомобил, които обслужват и доставки на коли под наем в Истанбул. Всички офиси на Top Rent A Car може да видите тук.

Ако Вашето пътуване започва от Истанбул, процесът по наемане на кола ще Ви отнеме не повече от 15 минути, но за да си гарантирате наличен свободен автомобил за Вашия период препоръчваме да направите резервация предварително на нашия уебсайт или директно на национален номер за резервации: +359 890 170 170. Усмихнатите служители на Top Rent A Car с радост ще Ви съдействат, при нужда от информация или оферта за наем на място в офис или по телефон. Top Rent A Car разполага с огромно разнообразие от класове автомобили на промоционални цени за наем на коли на летище Ататюрк в Истанбул. Нашите текущи оферти ще Ви донесат допълнителни отстъпки от наемната цена. Следете актуалните ни промоции и промоции в нашите имейл кампании, както и във профилите ни в социалните мрежи.

С наетия автомобил можете да се възползвате и от специалните ни оферти за допълнителни екстри – навигационна система, 3G Wi-Fi интернет и други.

Защо да изберете рент а кар в Истанбул?

Истанбул е древен град с огромно културно и историческо наследство в комбинация с всички удобства на съвременен мегаполис. Наемайки автомобил в Истанбул от Top Rent A Car ще можете да се насладите на всички забележителности в града и района без да е необходимо да се съобразявате с автобусни разсписания. Избирайки нашите рент а кар услуги в Истанбул, Вие си гарантирате удобство, сигурност и бързо и лесно придвижване навсякъде. Гарантираме Ви:

  • Разнообразие от класове нови автомобили - над 1200;
  • Отлични цени през цялата година;
  • Най-изгодни условия за наемане;
  • Удобни офис локации;
  • Отстъпки за лоялни клиенти,текущи промоции, промо игри с награди и др.