Основни условия

Участвайки в играта, участниците приемат тези общи условия и се съгласяват да спазват техните разпоредби.
Служители на Top Rent A Car или техни роднини не могат да участват.

Награда

Трима участници ще бъдат изтеглени и ще спечелят 3-дневен пакет безплатен престой в хотел Утопия Форест, както и тридневен безплатен наем на нов рент-а-кар автомобил (от класове компактен и икономичен).
Шестима участници ще бъдат изтеглени и ще спечелят 3-дневен пакет за безплатен наем на нов рент-а-кар автомобил(от класове компактен и икономичен).
Наградата може да се използва еднократно от всеки печеливш. Наградата е валидна за срок от 12 месеца след обявяване на победител и не включва гориво, допълнителни екстри и такси за доставка.
При по-висока стойност на наема, остатъкът се заплаща допълнително(например вземане на колата за 5 дена, вместо 3).
При използване на наградата за наем на стойност под 3 дена, остатъка не се прехвърля за следващи наеми.
Депозитът при наемане на автомобил остава задължителен според Общите условия за наем.

Победители

Победителите ще бъдат избрани от тези участници, изпълнили всички условия на играта.
Победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата ни Top Rent A Car Bulgaria на 12 юни.
При съмнение за фалшиви/нереални харесвания на някоя снимка, тя ще бъде дисквалифицирана и няма да бъде допусната до участие в класирането.

Изисквания към победителите

Всички спечелили участници могат да се възползват от услугата, съгласно условията за наем, които могат да бъдат намерени тук.

Получаване на награда

При излъчване на победител, той трябва да се свърже с нас чрез нашата страница във Facebook чрез изпращане на лично съобщение. Като отговор ще получи детайли за използване на наградата.

Носители на награди

Печелившите участници могат да получат наградата си след изпращане на лично съобщение до нашата страница в Instagram, като предоставят трите си имена, телефонен номер и имейл.
Правото на получаване на наградата е лично и не може да бъде прехвърлено на трети страни.
Участник, който не е заявил своята награда ваучер в рамките на 10 (десет) работни дни от обявяването му за победител, губи правото да я получи.
В случай на непоискана награда от печеливш участник в рамките на 10 (десет) работни дни, фирма Top Rent A car запазва правото си да даде наградата на друг, впоследствие оттеглен участник, който отговаря на условията за участие в играта.

Публичност и лични данни

Участвайки в тази Игра, победителите изрично се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, имената им ще бъдат публикувани в официалния сайт на Top Rent A Car, на страницата в Instagram и на Фейсбук страница. Участниците дават съгласието си Top Rent A Car да се свържат с тях на предоставените от тях данни, с цел информиране относно резултата и уточняване на подробностите по предоставянето и използването на наградата. Top Rent A Car полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на лични данни при стриктно спазване на GDPR. Събраните данни – име, телефонен номер и имейл, ще бъдат използвани само за целите на доставяне на наградата и ще бъдат третирани като поверителна информация в съответствие с действащите разпоредби относно защитата на личните данни.