Равновесни цени

Да си наемете автомобил е чудесен начин за изучаване на нови и различни места и запознанства с нови хора. Може да се забавлявате през уикенда или прекарате време сред природата с близки и роднини.

Намирате ли наемането на коли за скъпо? А знаехте ли, че онлайн е доста по-рентабилно да направите своята резервация? Наемането на автомобил онлайн е в пъти по-ефективно за вас и вашият портфейл. Първо - защото имате възможността да направите сравнение с всичко, което предлага компанията, второ - така спеспявате ценно за вас време и не е нужно да обикаляте от компания в компания. Дали от плажа, дали от вкъщи или на другия край на света резервирането онлайн остава най-предпочитаната алтернатива. Така успявате да организирате по-лесно разходите си, а и може да се възползвате от ваучер за отстъпка на наема.

Планирането на търсенето и управлението на цените е от решаващо значение за повечето организации. То може да се определи като активно управление на приходите, чрез контролиране на капацитета или инвентара. Ценообразуването е резултат от търсенето и предлагането и е изключително важно да се постигне баланс между двете. По този начин не само се оптимизират приходите, но и в почти реално време се постига равновесие между търсене и предлагане. Въпреки напредъка на технологиите, анализите на данни сега позволяват управление на цената на продукта или услугата с цел максимизиране на приходите.

  • EDMR – Hyundai i20
  • IDMR – Toyota Corolla
  • CFAR – VW T-Roc Cabrio

Забелязваме тенденциозния ръст на интереса към автомобилите през летните месеци (юни, юли, август) и очаквания спад през зимните, което би затруднило наемането на кола през следващите месеци. Затова колкото по-рано планирате и направите своята резервация, толкова по-доволни бихте останали. Book early to avoid disappointment.