Стартира Автомобилен салон София 2019

Екипът и автомобилите на Top Rent A Car посрещат посетители в Зали 5 и 6 на Интер експо център

Автомобилен салон София 2019 стартира в петък на 11-ти октомври, когато беше предпремиерното откриване на събитието за медии и специални гости, а в събота изложението отвори широко врати за всички посетители.

Тази година се забелязва засилено присъствие на моделите с алтернативно задвижване. Сред експонатите има рекордните 13 електромобила, 5 plug-in хибриди и 17 меки хибрида. Един от тях е нашият представител – електромобил Tesla Model S 75 D, чийто безплатен 5-дневен наем е и нашата голяма награда за един от посетителите. А за останалите, които няма да имат този късмет, но също са заинтересовани от нашите услуги и ни следят, сме подготвили комплимент от фирмата – безплатен сладолед.

През седмицата на изложението в Зала 5 и Зала 6 можете да видите изложени част от автомобилите, предлагани от Top Rent A Car, както и да се запознаете с най-новите ни оферти и чисто нови два бранда.

Елате и получете безплатна лична професионална консултация от наш специалист на място! А защо не и Вашето партньорство с Top Rent A Car да започне именно от Автомобилен Салон София 2019?