Top Rent A Car за трета година на IHB Business Run Varna

От 2018 г. спортното събитие се провежда и във Варна. Представлява щафетно бягане за отбори от фирми, като всеки отбор се състои от 4 души. Всеки участник трябва да пробяга 4 км преди да предаде щафетата на следващия колега от тима си.

Най-големият тийм билдинг в България – Business Run е благотворителен и 30% от стартовите такси организаторите даряват на различна кауза всяка година. Тази година средствата от Business Run Varna ще бъдат вложени в закупуване на специализирано оборудване за новия терапевтичен център на Карин дом във Варна.

Събитието се проведе на 13 юни 2021 в 9:00 ч. с огранизатор Спортен клуб „Бегач“, а домакин отново беше „Булярд корабостроителна индустрия“ АД.  За първото място се бориха общо 48 отбора от фирми, функциониращи на територията на България.

Със спортен хъс и слънчево настроение отборът на Top Rent A Car успя да заеме средна позиция в общата класация. Настроението беше приповдигнато от радостни възгласи в подкрепа на бегачите сред индустриалните пейзажи на строящи се кораби.

Едно е сигурно – догодина ще се включим отново! 🙂