Top Rent A Car с първо място на Tesla Rally – Сърбия

Български екипажи заеха първите три места в състезанието

На 12 и 13-ти юли екип на Top Rent A Car взе участие в осмото Tesla Rally, Сърбия – кръг от балкански шампионат Еко Рали. В състезанието се надрепреварваха 4 хибридни и 9 електрически автомобила. Маршрутът беше с дължина 300 км, започвайки от град Нови Сад, през красивия природен парк Фрушка гора до Крушедол и обратно.

Състезателният отбор на Top Rent A Car с участници Милен Маринов и Радослав Маринов се представи с автомобила Tesla Model S, а нивото на подготовка бe доста високо. Това изигра роля и отборът беше поставен с първи номер на стартовата решетка. Въпреки затрудненията, които поражда шофирането в чужда страна по напълно непознат маршрут и въпреки, че етапите преминаха много оспорвано, отборът на Top Rent A Car успя да се пребори и да грабне първото място в основния клас електромобили. Второ и трето място заеха също родни отбори – съответно екипажите на Столичния инспекторат и на eCars. Победителите бяха удостоени с почетни купи, а всички участници и зрители събраха приятни емоции от самото състезание.

Припомняме, че това е второто участие за отбора на Top Rent A Car в еко рали, като дебютът беше на миналогодишното Eco Rally – България 2018 със спечелено 4-то място и най-добро представяне с автомобил Tesla.

Снимки от състезанието и награждаването можете да разгледате в галерията по-долу.