Тиймбилдинг в Екопарк Варна

За поредния си тиймбилдинг, ние служителите на Националната компания за коли под наем – Top Rent A Car, решихме да организираме своето фирмено събиране сред природата. Събитието се състоя в Екопарк Варна.

Модерно е да се използва думата “тиймбилдинг” (англ. – teambuilding), която по своята същност означава сплотяване на колектива. За нас това беше една чудесна възможност да прекараме почивния си ден заедно с колегите и най-близките ни хора.

Хубавото време беше предпоставка за чудесно настроение, игри и страхотни вкусотии, сътворени от майсторите на скарата. Всеки се беше ориентирал към любимите си занимания. Едни старателно подготвяха храната, други наливаха хладни напитки, а трети показваха спортните си умения в различни области (федербал, волейбол и футбол). Не мина много, когато всички се събрахме (30-тина човека). Беше вече 12 на обяд и дървените маси под дебелата сянка се отрупаха с всевъзможни солени и сладки лакомства. Времето напредваше така неусетно в приятна компания и задушевна атмосфера. Така се изниза още един чудесен тиймбилдинг на Top Rent A Car.

Работата в екип и задружните усилия доведоха до положителните емоции и признание за добре свършената работа (точно както при услугата коли под наем, която предлагаме 😉 )

ЕКОПАРК Варна

Унивeрситетската ботаническа градина (ЕКОПАРК Варна) е отворена за посещения от април до октомври. Тя е първия в страната екопарк и е обявена за защитена местност. Зеленината, прохладата и добре поддържаната обстановка са желан декор за много светски и лични празници. Може да я посетите с кола под наем от Top Rent A Car!

На страницата ни във Facebook може да разгледате още интересни снимки и да ни харесате.