• gallery

Най-интересното от Grand Auto 2014


Ежегодното събитие Grand Auto, което се провежда във Варна отново изненада почитателите си със своите предложения. Великолепните нови модели не спират да привличат погледите на минувачите. Един от най-атрактивните модели несъмнено е представителя на баварския автомобилен гигант BMW. Това е моделът M6 Gran Coupe под капака, на който се крият внушителните 560 конски сили. Луксозния спортен автомобил е фокусиран към по-заможни клиенти с вкус към изящните форми и високите скорости. Цената му е 360 000 лв.

Ford Focus Sedan

Grand Auto презентира за първи път не само в България, но и в света – новия Форд Фокус седан. По-рано през годината в Женева бяха представени другите 2 разновидности на Фокус – хечбек и комби, но седана ще бъде официално представен в Париж (за Европа) и в Ню Йорк (за САЩ). Новият модел се характеризира със значителни промени във визията и с наложилата се нова идентичност на предната решетка.

Nissan Juke

Друга атракция, която заслужава вашето внимание е Nissan Juke – градски кросоувър с нестандартна визия и спортен дух. Забележителното при новия модел са многото нови екстри като 4-те широкоъгълни камери, позволяващи 360-градусов обзор на автомобила. Друга новост е стъкленият, отваряем панорамен покрив.

Желаещите да закупят някой от изложените премиерни автомобили ще получат преференциални цени. Налице са и първите собственици на нови автомобили, закупени от авто изложението. Най-продаваните марки до момента са Peugeot Partner, Dacia Dokker, както и любимия на клиентите на Top Rent A CarRenault Capturе.