Dacia Dokker


Кратко описание

Dacia Dokker предлага възможността за пътуване на до 5 пътника. Оборудвана с климатик, а страничната врата позволява лесен и бърз достъп на пътниците. Двете врати на багажното отделение пък позоляват побирането на големи багажи без проблем. Гаранция за стабилност на пътя и техническа издържаност са благодарение на това, че Дачия е от семейството на опитния френски производител Рено.

Dacia Dokker

Експертно мнение от  Top Rent A Car

Dacia Dokker има  модерен, съвременен дизайн. Предлага, освен множество екстри и гарантиран комфорт при пътуване -  просторно купе, огромен багажник, в който можете да поберете значително  количество багаж. Много е удобен за по-продължителни пътувания, но може да се кара безпроблемно и в градски условия. Оборудван с дизелов - турбо двигател 1,5 dCi 75 к.с. Tой може да ускори от 0-100 км/ч. за 15,9 с

Цялостна оценка: Dacia Dokker е  многофункционален миниван, който съчетава красив дизайн, множество екстри, огромен багажник, и просторно купе. В купето могат спокойно да пътуват до  5 пътникаКлиматикът допълнително спомага за Вашия комфорт по време на пътуване. Всичко това нарежда Dacia Dokker сред предпочитаните автомобили от хора, които искат пространство, без това да влияе на комфорта на шофьора и пътниците.

Подобни автомобили от класа на Dacia Dokker SWMR

Технически характеристики

Марка Dacia Тип на купето Ван
Модел Dokker Брой места 5
Брой врати 5 Макс. обем на багажника 3000  л
Обем на резервоар 50 л

Видео

Галерия