WTM 2013

Участието на Top Rent A Car на WTM 2013

Участието на Top Rent A Car на WTM 2013

В английската столица – Лондон от 4-7 Ноември 2013 се проведе Световното Туристическо Изложение (World Travel Market). Събитието се състоя в ExCeL – London, а на него присъстваха близо 48 000 професионалисти от цял свят, работещи в сферата на туризма. За пети пореден път участие взе и Top Rent A Car заедно с голям брой от световните рент а кар компании. Форумът всяка година събира бизнеси от цял свят като по този начин създава партньорства и спомага за изграждането и подобряването на туризма в световен аспект.

В резултат от партньорствата и връзките , които се създават на изложението през 2012 се отчитат сделки за повече от 1.859 млн паунда. Броят на изложителите през 2013 надвишава 5000, а страните взели участие са 184. България също присъства със свои щанд, рекламирайки страната ни.

Програмата на изложението

Ден 1: Отворени врати за само за поканените изложители

Ден 2,3: Свободен достъп за всички участници в сферата на туризма и посетители, имащи възможност да научат повече от 350 лектора

Ден 4: Закриването на форума бе ознаменувано от събития като: “Ден на отговорния туризъм”, “Ден на бизнеса” и “Програма на министрите”, целящи да определят посоката за подобряван на световния туризъм.

Световния туристически форум оказва ползотворно влияние върху развитието на Top Rent A Car, изграждайки трайни връзки с чуждестранни партньори, както и създаването на нови. Следенето на последните тенденции и посоката на развитие на туризма в световен план спомагат за подобряване на качеството на услугите, предлагани от компанията. Top Rent A Car се грижи за най-доброто обслужване на своите клиенти и предлага услуга на световно ниво!