Top Rent A Car Teambuilding 2011

Красивата природа на Еленския балкан, очароваща със своята атмoсфера, чист планински въздух и гледки спиращи дъха, обедини колектива на Top Rent A Car. Колектив, макар и работещ разделен на стотици километри един от друг, сега събран заедно. Повод, който беше вълнуващ и любопитен за всички, повод който щеше да постави екипа в различна ситуация от тази в работния офис.

Часовникът сякаш бързаше да посочи 2 след обяд, когато 2 коли от Варна бяха натоварени с багаж и тръгнаха на дългия път към вътрешността на страната. В късния следобед след добре организирано предвижване най-после крайната точка бе достигната. Не мина много време докато се придвижат и колите от София и Бургас.

Комплекс Елена

комплекс „Усоето”, гр. ЕленаТопло посрещнати в красивия комплекс, изцяло в стар стил, ние, гостите се настанихме и започнахме да усещаме неангажиращата свобода на почивката, която ни очакваше. Свободата лъхаше от всички посоки. Комплексът, разположен в полите на възвишение, до което се стига по еко пътека. Автентичните постройки в стар български стил съставляват комплекс „Усоето”, гр. Елена. Обширни зелени площи, цветя и басейн допълват красивата картината, на която станахме свидетели.

комплекс „Усоето”, гр. ЕленаКогато слънцето залезе, масата вече беше готова. Богата трапеза, допълнена с красиво изрисувани глинени съдове, придаващи още повече уют  и атмосфера на стария селски бит.  Атмосфера, допълнена с разговори, смях и танци, продължили до късно.

Утрото на съботния ден ни посрещна много приятно с топло и слънчево време, време подходящо за нашата разходка сред природата. Стръмните пътеки и на места нелеки препятствия бяха задружно преодоляни от екипа на Top Rent A Car. На обяд, когато всички бяха отново в комплекса, някой показаха завидните си умения зад скарата, безспорни качества, които никой не би отрекъл. След вкусния обяд и след кратка почивка дойде време и за спорт. Някой от нас решиха да поритат, други играха федербал а трети направиха немалко игри волейбол. Волейбол, изпълнен с доста емоции и интересни моменти.екипът на Top Rent A Car сред природата


барбекюигра на волейбол между колегите от Top Rent A Car

Вечерта от предния ден отново се повтори, макар и с не толкова голям заряд, но отново запомняща се. След вечерта дойде и утрото, това в което трябваше да потеглим обратно.  Денят за разлика от предния беше мрачен и дъждовен, сякаш природата не искаше да си тръгваме. Но уви хубавите неща имат и своя край.

За финал нашата teambuilding среща придоби и служебен характер. Бяха разгледани както събитията от изминалия сезон, така и бъдещите планове на компанията.  С пожелание за успешен следващ сезон и планове за подготовката му нашата среща приключи, приключи и нашия престой в комплекса. Екипажите се натовариха в колите и тръгнаха обратно към София, Варна и Бургас.

Още снимки може да намерите на нашата Facebook страница: