Top Rent A Car автопарк 2016

Top Rent A Car продължава да радва своите клиенти с новия си автопарк!

За поредна годна Top Rent A Car предлага гарантирани, нови, хитови модели автомобили в комбинация с безкомпромисно обслужване и конкурентни цени.

Компанията предлага над 800 автомобила от водещи европейски и световни производители, като над 80% от тях са чисто нови! Клиентите могат да избират между последни модели на лидерите в бранша, сред които: Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Renault и Mercedes-Benz. Всички предлагани автомобили са с богато оборудване, като премиум моделите и SUV са високо ниво на оборудване и разполагат с много екстри!
Сред обновените услуги на компанията са и гарантиране на година, марка и модел, скоростна кутия и гориво за определени класове автомобили. Тази услуга е нова, при това не само на българския пазар, и ексклузивно предлагана от Top Rent A Car.
Можете да се запознаете в детайли с предлаганите автомобили и техните характеристики, или директно да направите търсене в 3 лесни стъпки за периода, в който Ви е необходим автомобил и да направите резервация.
Към стандартните рентакар услуги, се предлага и ексклузивно хитовият модел електромобил на Renault – Twizy, който е изключително предпочитан и популярен, особено през летния сезон.

Освен обновения автопарк, компанията предоставя и услуги за бизнеса, предлагайки последни модели товарни автомобили с различни размери и обеми на товарното пространство на преференциални цени!

Top Rent A Car предлага хитови автомобили, конкурентни цени и отлично обслужване!

Разгледайте част от автопарка на Top Rent A Car

Posted in: