Top Rent A Car на събитието „За туризма от А до Я“ 2019

Поредно издание на изложението с участието на Top Rent A Car

С наближаване на лятото започна и активния сезон на изложенията за Top Rent A Car. Едно от първите събития за годината е „За туризма от А до Я“. Стартът на тазгодишното издание по традиция беше даден в хотел Котва, Слънчев бряг на 16-ти април, като предстои изложението да гостува още и в курортните морски градове Бургас и Созопол.

Основната идея на ивента е реализирането на директен и лесен контакт между мениджъри от туристическия бранш, производители и търговци на едро и свързани браншове, предлагащи допълнителни услуги за туристите.

На щанда на Top Rent A Car усмихнатите представители на фирмата посрещат гостите на събитието, предоставят рекламни материали и консултират относно рент-а-кар услугите. А за всички заинтересовани на място пред хотела са изложени едни от най-търсените автомобили под наем в момента – икономичният Citroen C3, просторният VW Passat комби и чисто новите Dacia Duster 2019 и Renault Captur 2019.

Иновативно за това издание е презентирането на български художествени занаяти и българско изкуство, което допринася за един по-автентичен и по- творчески дух на събитието.
Бизнесът, хотелиерството, културата и автомобилите под наем определено могат и трябва да работят заедно за повече посещаемост на България. В тази интересна симбиоза могат да ви убедят и снимките от събитието в галерията.