Top Rent A Car участва в GRAND AUTO 2013

 Top Rent A Car - GRAND AUTO 2013

Top Rent A Car – GRAND AUTO 2013

В средата на октомври Grand Mall събра под покрива си над 130 автомобила от рекорден брой световни марки от всички класове.

Участници

В изложението участваха гиганти като Mercedes, BMW, Audi, Jeep, Range Rover и Volvo. Стабилно бяха представени и широко разпространените марки Renault, Dacia, Hyundai, Fiat, Peugeot, KIA, , Opel Citroen, Chevrolet, Nissan, Skoda, Suzuki, Honda, Mazda, Ford, Great Wall и Mitsubishi. Тест драйв на експонираните модели беше осигурен на открития паркинг на етаж 2 в Grand Mall.

Тази година лидерът на българския пазар за коли под наем Top Rent A Car изненада приятно своите клиенти с участието си в GRAND AUTO 2013.
На щанда на компанията гостите на изложението получиха полезни съвети относно наемането на коли във Варна и видяха най – новите автомобили, които предлага компанията. Също така, автоманиаците имаха възможността да се запознаят от първа ръка с изключителното ново Рено Клио IV. Снимки от изложението можете да видите в галерията.

Top Rent A Car представи и най – достъпния вариант за наем на автомобил във Варна – Пежо 206 само за 6 евро на ден от своя по – малък бранд CarsVarna.com.

Компанията зарадва посетителите на Grad Mall с над 5000 талона за отстъпка при наемане на автомобил и демонстрира рекламните възможности на симпатичните SegWay.

Основана през 2003г. в гр. Варна Top Rent A Car (toprentacar.bg) е водеща компания за коли под наем в България, която разполага с най – големия собствен автопарк и офиси на летищата в София, Варна и Бургас както и с удобно разположени офиси в централните части на гр. Варна и гр. Бургас и има над 7000 клиента годишно.

Високото качество на обслужване и грижа за клиента са сред приоритетите на компанията,а това си личи от високият рейтинг на компанията в сайтове като reviewcentre.com , trustpilot.com и др.

Top Rent A Car се стреми непрекъснато да обогатява автопарка си с нови автомобили на най – ниските цени за страната. Фирмата притежава единствената по рода си онлайн платформа за резервации в България, която прави наемането на кола бързо, лесно и приятно.