Top Rent A Car организира тест драйв на VW ID.3 на Автоизложба-конкурс в Исторически парк

От 23 до 25 април 2021 г. в близост до гр. Варна ще се състои за втора поредна година Автоизложба-конкурс „Ние сме България“, организиран от Исторически парк. Събитието е със свободен достъп и ще се проведе на паркинга на Исторически парк, който се намира на международен път Е70, до с. Неофит Рилски.

На конкурса ще бъдат представени превозни средства с персонализиран външен вид в българска стилистика. Повече за събитието и условията за участие може да прочетете тук.

 

 

 

 

Top Rent A Car ще се включи в събитието, като даде възможност на посетителите да тестват новия изцяло електрически автомобил VW ID.3 2021, част от автопарка на компанията за коли под наем. Този иновативен електромобил може да бъде нает на атрактивни цени от Top Rent A Car.

Наемайки електромобил от Top Rent A Car, си осигурявате няколко неоспорими предимства – спестявания, удоволствие, комфорт и надеждност.

При добро планиране на вашия маршрут, можете да ползвате само безплатни зарядни станции, без изобщо да плащате за електричество.

Наемането на електрически автомобил ви дава право на безплатен паркинг в зелените и сините зони във всички големи градове в България, което прави разходите за наем още по-ниски.

Безшумният двигател в комбинация с най-новите технологии, използвани при създаването на интериорните части, прави шофирането на електромобил изключително приятно и елиминира умората при дълго пътуване.

Привържениците на модерните технологии ще могат да се насладят на изключително преживяне и да усетят удоволствието от шофирането на чисто нов електромобил. Общо за цялото 3-дневно събитие ще се осъществят 15 тест драйва – по 5 на ден. Към проявилите желание да се включат има изискване за навършени 25 години и минимум 3 години опит като водач на автомобил. Маршрутът, предвиден за преминаване, започва от паркинга на Исторически парк до Девня, Музеят на мозайките и обратно до началната точка.

На автосъбитието ще се проведе и викторина с въпроси, свързани с дейността на компания Top Rent A Car. За победителите, отговорили на всички въпроси вярно, ще има специална награда – ваучер за безплатен еднодневен наем на електромобил по избор от нисък или среден клас. Ще бъдат връчени общо 3 награди през трите дни на събитието.

Не пропускайте възможността да грабнете една от тези страхотни награди, предоставени от Top Rent A Car! 😊