Top Rent A Car подпомогна ученици в нужда за по-топла Коледа

Коледните празници вече чукат на вратата и всички хора постепенно се заразяват с празнично настроение, оптимизъм и желание да правят добри дела. Нашата компания също не е изключение. В навечерието на Рождество Христово представители на Top Rent A Car посетиха варненското ОУ “Свети Иван Рилски”, за да се срещнат с деца от семейства в неравностойно положение и да им подарят топли зимни якета и още символични подаръчета от името на компанията.

Денят на посещението съвпадна и с един от дългоочакваните моменти за ученици и учители – този на Коледната програма на училището. Децата показаха своите таланти в изпълнението на песни, танци и сценки и бяха много ентусиазирани от присъствието на всички гости, дошли да ги видят. Представителите на Top Rent A Car също имаха удоволствието да бъдат зрители на пъстрата програма и след това да поговорят и с училищното ръководство за учебните процеси и за проблемите, с които се сблъскват в него.

След посещението, служителите ни се завърнаха в офиса с малко смесени чувства, но удовлетворени от свършеното и докоснати от магията на празника, а тя се крие именно в споделянето на емоции и моменти. Пожелаваме си тази магия никога да не напуска екипа ни и да запазим вдъхновението за добри дела ежедневно.