Top Rent A Car подари 5-дневен безплатен наем на Tesla Model S на Автомобилен салон София 2019

Фирма Top Rent A Car взе участие в 24-тото издание на изложението Автомобилен салон София 2019. То се проведе в Inter Expo Center в гр. София между 12 и 20 октомври.
На събитието взеха участие всички водещи производители, като имаше засилено присъствие на моделите с алтернативно задвижване. А любителите на автомобили и всички посетители, чийто бизнес е свързан с автомобилната индустрия, се запознаха с най-новите тенденции в областта на автомобилната индустрия.

Фирма Top Rent A Car представи основния си бранд автомобили под наем – експонати с година на производство 2019 в Зала 5, част от които бяха Nissan Qashqai, Volkswagen T-Roc, Citroen C3, Volkswagen Polo.
Гвоздеят на програмата отново беше електромобилът Tesla Model S 75 D. Освен че посетителите на изложението успяха да го разгледат отблизо, Димитър Червенков – един от участниците в специално организираната ни за събитието томбола – бе изтеглен и спечели 5-дневен безплатен наем на Тесла.

Разбира се не разочаровахме и посетителите на нашите щандове, чиято цел беше покупка. На Auto Motor Show 2019 фирмата вдигна завесите за два свои съвсем нови бранда – toplease.bg и outletcars.bg. Една част от щанда ни беше заета от автомобили за оперативен лизинг (представляващ бранда ни Top Lease). А в друга част беше заета от малко употребявани автомобили с пълна сервизна история и километри, повечето от които все още в гаранция на изключително изгодни цени (представляващ бранда ни Outlet Cars).

А на изморените от обиколки посетители на изложението, подарявахме чашка вкусен сладолед, с който да се насладят двойно на най-новите модели от предпочитаните марки автомобили 😊