Top Rent A Car на Palace Auto Varna 2019

Хитови модели автомобили от Top Rent A Car са изложени на автосалона

Palace Auto Varna 2019 беше открито от кмета на гр. Варна Иван Портних на 9 май в Двореца на културата и спорта. Организатор на амбициозното събитие е Експо Тим, а самото изложението заема над 1000 кв.м площ за експонати, като има обособена зона и за тест драйв. Palace Auto Varna ще приема посетители до 12 май включително, а  събитието всъщност се явява обновяване на прекъсната от 6 години насам традиция за провеждане на автосалони от такива мащаби в гр. Варна.

Разбира се, щом става въпрос за автомобили, Top Rent A Car има какво да покаже като национален рент-а кар лидер.  Хитовите модели Сitroen C3 2019, VW Polo 2019, Renault Captur 2019, Nissan Qashqai 2019 и Tesla Model S са експонати на събитието. Сред почетните гости на изложението бе и Павлин Косев, председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите, който подчерта, че новите автомобили освен всичко останало имат голямо значение  в туристическия бранш и  като средство за изпълняване на трансфери и основен компонент на така желаната допълнителна рент-а-кар услуга от туристите.

Всички автолюбители и заинтересовани от автомобили под наем са добре дошли на Palace Auto Varna 2019, за да разгледат и да се запознаят лично с нашите автомобилни предложения и компетентни служители.