Top Rent A Car на Innowave Summit 2018

Top Rent A Car подкрепи и взе участие в Innowave Summit 2018

На 19 и 20 Октомври във Варна се проведе една от най-големите дигитални конференции в Европа – Innowave Summit. Събитието беше с впечатляващи за страната и Европа мащаби, като участниците бяха над 2000.

Специални гости бяха кметът на Варна – Иван Портних и Европейски комисар по цифровата икономика и общество – Мария Габриел. Конференцията събра на едно място световни имена и водещи експерти от сферата на бизнеса и иновациите. Top Rent A Car освен изложител, беше и основен логистичен партньор на събитието, като се погрижи за посрещането и придвижването на ВИП гостите и лекторите – Paolo A. Ruggeri, Hélio Vogas, Michael Roberts, John Derbyshire, Ian Moyse and many others.

Щандът на компанията беше изключителна атракция, защото освен интересните лекции и дискусии, всички посетители можеха да се насладят на уникалния премиум електромобил – чисто новата Tesla Model S! Не по-малко интересен беше и вече добре познатият електромобил Renault Twizy. Усмихнатите представители на компанията през цялото време посрещаха множеството гости и бяха на разположение за въпросите на всеки. Събитието донесе много полза за бизнеса в града и страната и зареди положително хилядите участници.
Разгледайте галерията ни по-долу:

Posted in: