Top Rent A Car на събитието Webit.Festival Europe 2019

Top Rent A Car беше официален логистичен партньор и изложител на събитието

В периода 13-15 май в Националния дворец на културата и района около него се проведе 11-тото поредно издание на най-голямото събитие за дигитални иновации и развитие в региона – Webit.Festival Europe 2019. Началото на мащабния форум бе дадено с официално откриване под звуците на българския химн и приветствията на основателя – д-р Пламен Русев, президента на България – Румен Радев, еврокомисаря за Дигитална икономика и общество – Мария Габриел и столичния кмет – Йорданка Фандъкова, под чийто патронаж се провежда и самото събитие. Тази година Webit събра над  15 хиляди делегати от 120 страни, 450 лектори, 1500 стартъпи, 500 акредитирани представители на медиите и над 300 изложители.

Top Rent A Car имаше удоволствието да се погрижи за важна част от организацията в ролята си на официален логистичен партньор на Webit.Festival Europe 2019. Почетните лектори бяха посрещнати с автомобили на компанията – VW Touareg , Nissan Qashqai, VW Passat Estate и др. Разбира се, автомобилите бяха с ко-брандинг и определено привличаха погледи по софийските улици.

Освен като партньор по организацията, Top Rent A Car се представи и като изложител. Изцяло електрическите автомобили Renault Twizy и Tesla Model S 75 D  бяха изложени пред НДК и перфектно допълваха високотехнологичната атмосфера. Всички почитатели на алтернативните превозни средства и заинтересовани от рент-а-кар услугите имаха възможността да ги разгледат и да получат повече информация от представителите на компанията. Стотици любопитни седнаха зад волана на нестандартните возила, за да усетят от първа ръка чувството и да се снимат за спомен.