Top Rent A Car и Софийската опера и балет

Още едно вдъхновяващо и ползотворно партньорство е факт

Точно преди началото на лятото Top Rent A Car с радост стартира още едно много обещаващо партньорство – това със Софийската опера и балет. Предстоящият сезон е вълнуващ и предизвикателен и за двете страни. С обновения си автопарк от вече над 1800 автомобилa Top Rent A Car очаква с нетърпение многобройните туристи, които ще се възползват от услугата. В Софийската опера и балет пък кипи усилена подготовка на представленията, която ще гарантира чудесни развлечения за всички почитатели на изкуството през топлите месеци.

През сезон 2019 зрителите отново ще имат възможността да се насладят на световния мюзикъл „МAMMA MIA!“. Представлението пожъна огромен успех през предходния сезон и интересът към него не спира. През лято 2019 мюзикъла ще обиколи София, Белоградчик, Албена, Варна и Пловдив.

Екипът на Top Rent A Car още сега с радост надникна зад кулисите, като посети една от подготвителните пресконференции във връзка с мюзикъла. Ние сме убедени, че представлението си заслужава и пожелаваме успешен сезон на нашите партньори.