Top Rent A Car взе участие в благотворителен футболен турнир

Във Варна за поредна година се проведе благотворителен футболен турнир под надслов “С обич за децата в памет на Бащите Герои”. Благородната кауза събра средства в размер на 9000 лв., които да подпомогнат децата на загиналите служители на МВР.

Проявата се проведе на игрищата на Технически университет – Варна на 13 и 14 юни 2015 г. пред многобройната публика, дошла да подкрепи своите любимци.

Участници

В турнира взеха участие 26 любителски отбора (от по 6 играча), включително и този на Top Rent A Car.
Съставът на Top Rent A Car се изправи срещу всеки от противниците от своята група (Община Варна, Газтрейд, Габровски и Затвор Варна) в мачове от по 2 полувремена с продължителност – 15 мин. Макар и за първо участие отбора на Националната Компания за Коли под Наем успя да отбележи попадения на именитите си съперници под жаркото юнско слънце. Опита и игровата практика не достигнаха на играчите на Top Rent A Car за нещо повече, но с участието си те изразиха своята подкрепа в инициативата и записаха името си сред участниците.

Първия ден трябваше да се определят най-добрите отбори от всяка група, които да продължат към финала. Срещите от груповите фази се играха по едно и също време на трите игрища през целия ден като дори бяха осигурени съдии от БФС, както и медицинско обслужване от Военноморска болница.
Финалната фаза се проведе на 14-ти юни (неделя), а купата грабна отбора на Специализираните полицейски сили след изпълнение на дузпи срещу отбора на Медицински университет – Варна.

Със своето участие всички отбори дадоха своя принос за благородната инициативата и за стимулиране на българския футбол. Организаторите от своя страна връчиха грамоти на всички и наградиха победителите с купата на турнира.

Организатори на турнира:
Синдикална Федерация на служителите в МВР, Синдикат на служителите в затворите в България, ВВМУ „Никола Й. Вапцаров“ и Сдружението на жените военнослужещи и общинската администрация.

Участници:
Първа група: Левски (Аксаково), СПС (СПООР), ВВМУ I-ви отбор, ВВМУ III-ти отбор, Агрополихим;
Втора група: ВВМУ II-ри отбор, Касиаутомейшън, ОДМВР I-ви отбор, Кметство “Приморски”;
Трета група: ЗЖУ-Транспортна полиция, Елдоминвест, ФК Разделна, ВиК;
Четвърта група: ОДМВР II-ри отбор, Организатори, Любимец 13, Военна полиция;
Пета група: II РПУ, Гранична полиция, Варненска Адвокатска колегия, МУ;
Шеста група: Община Варна, Газтрейд, Габровски, Top Rent A Car, Затвора Варна.

Posted in: