Top Rent A Car взе участие в десетия Черноморски туристически форум

Top Rent A Car взе участие в Десетият юбилеен Черноморски туристически форум в гр. Варна

От 27.09.2017 до 29.09.2017 г. се проведе ежегодният Черноморски туристически форум за 10-ти пореден път. Домакин беше гр. Варна, а юбилейното събитието се проведе в Двореца на култарата и спорта. Неслучайно беше избран Международния ден на туризма за датата на откриването – 27-ми септември.
Тазгодишният форум се проведе под темата „Местната идентичност и глобалния туризъм“ и имаше за цел да допринесе за предлагането на продукти, които водят до удължаването на туристическия сезон, както и до генерирането на повече приходи.
Организаторите на събитието бяха Община Варна, Варненската туристическа камара, като Министерството на туризма също оказа съдействие. Взеха участие представители от бизнес сектора както от България, така и от Южна Африка, Азербайджан, Виетнам и Украйна.
Top Rent A Car също взе участие, като изпрати представители за вече трета поредна година. Презентирани бяха актуалните брошури и цени за нашите услуги, за да партньори ни информирани. Основна атракция на изложението беше автомобилът Renault Twizy, който представихме, работещ изцяло на електричество.
Снимки от събитието можете да видите в галерията по-долу.