Black Friday

Black Friday

Black Friday

Със сигурност шопинг маниаците добре знаят какво е Black Friday (Черен Петък). Това е денят след деня на Благодарността, в който американците ознаменуват започването на коледните покупки. Големи намаления, промоции и изгодни оферти засипват потребителите и в България,  причина за големи струпвания от хора в търговските центрове, хипер и супермаркети.

Top Rent A Car Ви съветва да имате предвид задръстванията и липсата на паркоместа, както и да изберете подходяща застраховка в случай на пътен инцидент заради голямото бързане.

Исторически сведения за “Черния петък”

Черния петък датира още от 60-те години на 20-ти век от Филаделфия. В началото магазините отваряли врати в 6:00 сутринта, а по-късно Black Friday стартирал дори и по-рано (в 5:00, дори в 4:00). През 2011 някой магазини като Macy’s и Best Buy отворили в полунощ.

Традицията за предколедното пазаруване се пренася извън Северна Америка от големите онлайн търговци като Amazon и Apple.
Интересен сайт, който улеснява потребителите търсещи изгодни оферти  в деня на Черния Петък е: BlackFriday.

Онези, които обичат да пазаруват на място пък могат да се възползват от офертите на Grand Mall Варна. На 29.11.2013 посетителите на търговския център ще могат да грабнат отстъпки до 70%.

Екипът на Top Rent A Car Ви пожелава приятно пазаруване и удобно паркомясто за наетата от нас кола под наем!