4G WiFi интернет за клиентите на Top Rent A Car

Нова услуга на Top Rent A Car

Ексклузивно – Top Rent A Car предлага услугата 4G WiFI мобилен интернет за своите клиенти! С нея освен безупречните автомобили, те ще могат да се насладят на бързо и удобно сърфиране в мрежата от своя таблет, смартфон или преносим компютър.

4G под наем!

Top Rent A Car
предлага ексклузивно за своите клиенти възможността да използват високо скоростен 4G WiFi интернет, докато използват услугите на фирмата. Така клиентите ще бъдат винаги свързани със своите близките, независимо от разстоянието. Незабравимите моменти могат да бъдат заснети и изпратени светкавично, без значение къде се намирате. Може да бъде използван по време на Вашето пътуване и от Вашите близки в автомобила Ви от Top Rent A Car. Това удобство несъмнено гарантира още по приятни и споделени мигове.
4G е съвременна мрежова технология от ново поколение – наследник на 3G. Тя е няколко пъти по-бърза от 3G. Това я прави идеална за пренос на данни, или казано по друг начин – гледане нa клипове, теглене на музика, клипове, споделяне на снимки и много други. Интернетът не е просто връзка, той е начин на живот.

4G WiFi Cookie

В ежедневието си почти всеки съвременен човек използва интернет. Бързият интернет осигурява постоянен достъп до мрежата и всички привилегии, които предоставя тя. Някои го използват за работа, други за общуване, а трети, за да бъдат винаги информирани със случващото се около тях и техните близки. Все по-често срещана е безжичната интернет връзка. Тя позволява споделяне на снимки и информация от най-различни места.