Турнир по мини футбол с участието на Top Rent A Car

На 27 Ноември 2021 отборът на Top Rent A Car взе участие в I-ви турнир по мини футбол за купата 🏆 на “La Bombonera”. Събитието се проведе във Варна на игращата на Спортна площадка „Студентска“. Организатори на мероприятието бяха Зоналния съвет на БФС (Български футболен съюз).

Форматът на турнира се определи с провеждане на жребии за разпределянето на две полуфинални двойки, след което се изиграват и финали. Всеки мач беше с продължителност от приблизително 1 астрономически час, като се изиграха две полувремена от по 25 минути, а на почивката се сменяха и половините на отборите. ⚽ Регламентът на турнира беше за 5-ма полеви играчи и един вратар и нямаше ограничение по извършването на смени.

Освен футболния отбор на Top Rent A Car в турнира се включиха и следните компании от бранша:
– Silver Star
– Perfekt Auto
– Moto Pfohe

Искаме да изкажем нашите благодарности към другите участници за спортсменската игра и да ги поздравим за доброто представяне, на съдиите от БФС за организацията и гладкото провеждане на мачовете. Също така и на ресторант “La Bombonera” за гостоприемството и за бирата, предоставена на участниците след мача. Не на последно място благодарим и на хората от екипа на Top Rent A Car, които дойдоха в тази съботна утрин да подкрепят отбора и да аплодират всяко негово действие на терена! 🙂

Срещите бяха много успорвани, спортният дух – на високо ниво и с всяка минута на терена отборите ставаха все по-сплотени и заработваха на по-високи обороти. Отбора на Top Rent A Car вече извлече нужните уроци от състезанието и започва активна подготовка за следващато издание.

Снимки от турнира може да разгледате в галерията по-долу.