Товарни бусове под наем от Top Rent A Car

За повече от 10 години на българския пазар, компанията ни се утвърди като водещ доставчик на услугата автомобили под наем. Над 80 000 клиента избраха услугите ни през годините, а ние успяхме да достигнем № 1 в класациите на независими международни рейтингови сайтове с над 1500 ревюта и над 90% положителна оценка.

Тази есен стартирахме нова услуга, насочена както към бизнес, така и към частни клиенти. Услугата е наем на лекотоварни и товарни автомобили от Top Rent A Car. Автопарка ни от лекотоварни и товарни автомобили ще стартира с 5 класа обхващащи широка гама модели – от Renault Clio III Van (500 кг полезен товар) до Iveco Daily Van (2300 кг полезен товар).

cargo_van_rental

Бизнес клиенти

Услугата е подходяща за бизнес клиенти – спедиторски фирми, логистични компании, търговски представители, собственици на обекти за търговия на дребно. Наемайки товарен автомобил от нас, най-после ще може да забравите разходите за поддръжка, неочаквани аварии и високи сметки за гориво, като се концентрирате върху своя бизнес.

Частни клиенти

Всички лекотоварни и товарни бусове на Top Rent A Car могат да бъдат управлявани с шофьорска книжка категория Б. Наемете бус за преместване на багаж, мебели или техника. Спестете голяма сума пари от ползване на специализирана фирма за транспортни услуги!

Услугата наем на лекотоварен и товарен бус е достъпна в София. Извън столицата, предлагаме доставка до Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново срещу допълнителна такса. Повече за услугата и друга полезна информация прочетете в статиите ни за Товарни бусове и лекотоварни автомобили. Вижте промоционалните цени и резервирайте товарен бус под наем сега!

Posted in: