Top Rent A Car с нов офис

През изминалата седмица беше официално открит новия Терминал 2 на Летище Варна. Новият офис на Top Rent A Car също беше представен на гости и наематели.
Имаме удоволствието да съобщим на всички наши клиенти, на които предстои да летят до Летище Варна, че от 27-ми август всички пътници и полети ще се обслужват в новия терминал. Може да заповядате в новия ни офис.

Сведения за инвестицията

Инвестицията на “Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт” в терминала и свързаната с него инфраструктура е над 75 млн. лв. Сградата се простира на площ от около 20 000 кв. м., което е 3 пъти по-голяма площ за от тази на стария терминал. До месец предстои откриването и на Терминал 2 на Летище Бургас, където Top Rent A Car също ще разполага с изцяло нов целогодишен офис.

Кратко видео от откриването в зала Пристигащи:

Ето и няколко снимки от откриването на Терминал 2.

Терминал 2, Летище Варна

Терминала 2, Летище Варна (Снимка: Черно Море)

Терминал 2 - отвън (Снимка: Черно Море)

Терминал 2 – отвън (Снимка: Черно Море)

Терминал 2 - цереномия пред зала Заминаващи

Терминал 2 – церемония пред зала Заминаващи

Сред гостите бяха министърът на транспорта Данаил Папазов, главният изпълнителен директор на Фрапорт Алета Фрейн фон Масенбах, министърът на образованието проф. Анелия Клисарова, кметът на Варна Иван Портних

Сред гостите бяха министъра на транспорта Данаил Папазов, главния изпълнителен директор на Фрапорт – Алета Фрейн фон Масенбах, министъра на образованието – проф. Анелия Клисарова, кмета на Варна – Иван Портних

Хореография на деца пред гости и журналисти

Хореография на деца пред гости и журналисти

Зала Пристигащи - офисът на Top Rent A Car

Зала Пристигащи – офисът на Top Rent A Car

Top Rent A Car, Терминал 2, Летище Варна

Top Rent A Car, Терминал 2, Летище Варна

Posted in: