С Tesla на море? Звучи добре!

Нови цени и условия за наем от Top Rent A Car

Top Rent A Car зарадва любителите на алтернативните автомобили с по-атрактивни цени и условия за наемане в разгара на летния сезон. Съвсем отскоро луксозната Tesla Model S е вече налична за наеми от 2 дни! Възможността за по-кратък наем ще позволи на повече хора да се насладят на управлението на електромобила и да го наемат, например, за своето уикенд пътуване или друг повод.


Другата щастлива новина е, че наемните цени вече също са по-атрактивни, а в допълнение има корекция в цената на услугата full protection, която е препоръчителна особено при наеми на луксозни коли. Има промяна и в депозита, който е коригиран до по-ниска стойност. Научете повече за пълните условия за наемене и характеристиките на автомобила.

Ако планирате да наемете Tesla Model S, ви съветваме да побързате с вашата резервация, защото освен за rent-a-car, класът се предлага и е особено търсен за трансфери за сватби, бизнес срещи и други специални поводи с шофьор от Top Rent A Car. А както знаем, освен във ваканционен сезон, сме и в сезона на сватбите.