Какви коли предпочитат съвременните млади шофьори?

Младите хора все повече настояват колата им да бъде „интелигентна“, икономична и сигурна. Според проучвания се е установило, че днешните младежи се вълнуват най-вече от това колата им да е с нисък разход на гориво, да бъде снабдена с най-съвременните технологии, и да осигури надеждност на пътя.

Икономичност

Икономичността не е нещо ново. От дълги години се работи по създаването на автомобили с по-икономични двигатели, такива които да сведат разхода на гориво до минимум, а от там и финансовите разходи. Достигнати за значителни постижения в тази насока. Разходите са сведени до минимум, вредните емисии също, а освен това вече има и доста електромобили.

Сигурност

Що се отнася до сигурността, младите шофьори се надяват колите им да бъдат снабдени със сензори и технологии, които да алармират при опасност, за да се сведе до минимум възможността от пътен инцидент.

Автономност/h2>

Технологиите се развиват с толкова бързи темпове, че въпросът за автономността на автомобилите няма как да бъде пренебрегнат. Всеки 5-ти от младите би искал колата му да бъде напълно автономна, по-голямата част от анкетираните обаче биха желали нивото на автономност да остане базово или най-много средно. Въпреки желанието за създаване на все по-интелигентни автомобили, младежите не бързат да се разделят напълно със старите технологии.

Въпроси и отговори

На въпроса кое според тях е най-голямото предимство, което може да им предложат автономните автомобили те отговарят с:

  • намаляване риска от пътни инциденти;
  • намаляване на стреса от шофирането;
  • намаляване на пътните задръствания;

Ние от Top Rent A Car държим на това нашите клиенти да получават това, което искат. Затова им даваме да избират измежду нови коли с икономични двигатели, такива които най-добре подхождат на нуждите им. За повече информация посетете страницата Автопарк в нашия сайт.