Световно първенство по футбол

20-тото Световно първенство по футбол ще се проведе в Бразилия от 12 Юни до 13 Юли.

Fifa World Cup 2014Футболът ни носи неописуеми емоции и приятни моменти на стадионите и пред телевизорите. Всяко първенство е чудесен футболен празник за истинските фенове и почитателите на най-обичания спорт.

Лятото определено ще бъде горещо, забавно и интересно благодарение на тазгодишното голямо събитие – Световното първенство в Бразилия. Красивата Южноамериканска страна предлага множество интересни забавления и забележителности. Така множеството посетители на страната по време на основното събитие през лятото ще могат да посетят и много други забележителности. Тя става домакин на състезанието за втори път в историята, като първото ѝ домакинство е било през далечната 1950 година. Там ще се състезават най-добрите национални отбори в света на футбола. Всеки ще даде най-доброто от себе си, по пътя към победата. Последното световно първенство беше спечелено заслужено от тима на Испания, които показа много висока класа и красив футбол. Титлата е желана от множество страни, но само най-добрият и заслужил отбор ще я отнесе.

Южна Америка има доста силни отбори, които показват класна игра съчетана с отлични тактически и стратегически компоненти. Отборът на Бразилия също е фаворит за спечелването на златото, тъй като Бразилците имат цели 5 световни титли. При тях футболът е много повече от спорт, и това е доказвано многократно с традициите и отличната игра на футболните отбори от страната.
Групите и отборите на Мондиала

В тазгодишната надпревара ще вземат участие 32 национални отбора. Като участие ще вземат и бившите световни шампиони от последните няколко Световни първенстваИталия, Франция, Германия, Аржентина, Англия и Уругвай. А много други национални отбори ще се борят да спечелят първа Световна титла за страната си. Отборите ще мерят сили на нови или цялостно обновени модерни стадиони, с множество седящи места и атрактивни локации. Предстоят силни емоции, красив футбол и адреналин. Можете да гледате Световното първенство по футбол, което ще се проведе в Бразилия, у дома с приятели, на заведение или на почивка във всяка локация – с близките Ви и изгоден автомобил под наем от Top Rent A Car. Началото на великолепното футболно шоу ще бъде дадено на 12 Юни.
Официален сайт на Fifa: http://www.fifa.com/index.html

Posted in: