Как си представяте романтичната почивка с любимия човек?

Почивката с любимия човек е нещо много специално и често дълго планирано. Иска Ви се всичко да е перфектно, изпипано до последния детайл. За целта сме Ви подготвили някой насоки, за да направим по-лесен Вашия избор. Ще Ви предложим няколко варианта за почивка с любимия човек. Нужно е само да си изясните следните въпроси:

 • Как си представяте романтичната почивка с любимия човек?
 • Кое би Ви харесало най-много и от какво точно имате нужда, за да се почувствате специални?
 • Кое предпочитате: златисти плажове с кристално чиста вода и палми или пък зашеметяваща архитектура, красиви паркове и уютни малки ресторантчета.
 • Кое е нещото, което създава романтиката? Може би бутилка хубаво вино, вечеря на свещи и приятна музика…какво мислите?

All-inclusive резорт

Най-хубавото на този тип почивка е, че всичко е включено в цената: трансфер до/от вашия хотел, настаняване, храна, алкохол, забавления. Няма да се тревожите за непредвидени разходи и ще можете предварително да планирате бюджета си. Това е един чудесен вариант за романтична почивка с Вашата половинка.

Круиз

Круизните почивки съчетават в себе си както удобството на all-inclusive, така и възможността да се разходите и да разгледате предварително избраните дестинации. Изборът от маршрути е изключително голям и най-хубавото е, че всяка сутрин може да се будите на различно място. Този тип почивка Ви дава възможност да направите своята ваканция разнообразна и изпълнена с различни емоции. Единия ден може да се разхождате в парка Гюел в Барселона, а на следващия да се гмуркате край о-в Тенерифе.

Екскурзия

Екскурзиите до европейските столици са чудесен начин за опознаването на историята на света и уникалните култури. Рим и Париж са на челни позиции в класацията за най-романтичните дестинации. Ако сте двойка, която е пленена от тайните и чара на тези многовековни градове, то те са точното място за Вас.

Класация на най-романтичните места в Европа според Tripadvisor.com

 1. Париж, Франция
 2. Венеция, Италия
 3. Ница, Франция
 4. Будапеща, Унгария
 5. Корфу, Гърция
 6. Миконос, Гърция
 7. Родос, Гърция
 8. Тоскана, Италия
 9. Майорка, Испания
 10. Корфу, Гърция