Рент-а-кар компания ще участва за първи път в Автомобилен салон София

Представители и автомобили на Top Rent A Car ще очакват посетители на два изложбени щанда

От 12 до 20 октомври в Интер Експо Център предстои да се проведе 24-тото издание на “Автомобилен салон София 2019”. Мащабното изложение е част от официалния календар на Международната организация на автомобилните производители (OICA), който включва само 12 изложения в света за годината.

Автосалонът ще се разпростре на над 11 000 кв.м площ, събирайки под един покрив над 36 автомобилни марки и 70 експоната, а очакваните посетители са над 60 000. Това, което ще отличи тази годишното издание на събитието, е нарастващия дял на колите с алтернативно задвижване – чисто електрически и различни типове хибриди. Освен големите автомобилни представителства, специално място на събитието имат и съпътстващите бизнеси, а тази година за първи път ще има и представител от бранша на автомобилите под наем и сме щастливи, че това ще бъде нашата компания.

Top Rent A Car ще участва чрез две изложбени площи, на които ще бъдат разположени експонати от най-търсените модели автомобили, които предлагаме. В духа на алтернативните технологии за задвижване сред изложените коли ще присъства, разбира се, и Tesla Model S 75 D. С нея е свързана и една от специалните изненади на Top Rent A Car за посетителите, а именно възможността за спечелване на безплатен 5 –дневен наем на луксозния електромобил. Какво друго да очаквате? Заповядайте да на щандовете на Top Rent A Car в Зала 5 и Зала 6.

Междувременно можете да опитате късмета си и да си гарантирате посещение за чудесното събитие, като се включите в играта ни за спечелване на безплатни двойни билети тук.

Очакваме ви!