Пътувайте безопасно и удобно с автомобил под наем от Тop Rent A Car

Поради създалата се ситуация с COVID-19, в последните месеци rent-a-car услугите биват предпочитани пред тези на таксиметровите и обществения транспорт. Наемането на автомобил е услуга, която набира популярност сред българите, пътуващи в чужбина все повече в последните години. Но при така възникналото извънредно положение, тя вече е и доста по-сигурният избор, а онлайн услугите са все по-предпочитаният начин пред резервирането на място в офис.

В нашия сайт можете да откриете подходящия за Вас автомобил сред разнообразие от класове и модели на добри цени. Процесът на наемане е бърз и лесен, благодарение на онлайн системата ни за резервации. Възможността за резервиране на автомобил на разстояние – онлайн, по телефон или имейл, е доста по-удобен, а и сигурен начин за комуникация.

За нас от фирма Top Rent A Car личната превенция и предпазването на хората около нас са от първостепенно значение за поддържане работоспособността и функционирането на обществото както досега.

Уверяваме Ви, че чистотата и изрядният вид на автомобилите са приоритети в нашата работа, още преди да настъпи извънредното положение с COVID-19. А в последните 3 месеца екипът ни работи усърдно по поддръжката на автомобилите чисти и дезинфектирани.

Можете да бъдете сигурни, че наетият от Вас автомобил е почистен обстойно от наш служител, спазващ стриктно наредбите за безопасност, носещ предпазни средства и защитно облекло.

Подготовката на всеки автомобил преди наем протича в няколко основни стъпки.

1. След като се приеме от клиент, автомобилът се напръсква обилно с дезинфектант отвътре.
2. Следва измиване в автомивка – първо външно и после вътрешно почистване.
3. Последна стъпка е дезинфекцията на всяка една част от интериора на автомобила със специален препарат на алкохолна основа.

С този комплект от мерки нашият екип цели да осигури Вашата безопасна и приятна мобилност, дори и в най-предизвикателните моменти.