Какви аксесоари за кола ще са Ви полезни по време на почивка

Подбрали сме няколко полезни аксесоара за кола, които може да са Ви полезни по време на почивка.
Ето кои са те: Кутия за багаж, вело багажник, зарядно за акумулатор, прахосмукачка за кола и комплект за първа помощ.
Почивката на всеки, който пътува с кола би била значително по-комфортна при наличието им независимо за кой сезон от годината става въпрос.

 1. Кутия за багаж

  Оборудвани с такъв тип багажник бихте си решили проблема с ограниченото багажно пространство дори и на малък автомобил. Хубавото при тях е, че може лесно да се монтират на всякакъв вид автомобил с помощта на напречни греди. Недостатък при тези багажници е, че се нарушава аеродинамиката на автомобила, което увеличава разхода на гориво.

 2. Вело багажник

  Ако сте от хората, които са толкова привързани към своите колелета, че желаете постоянно да са ви под ръка, вело багажникът е чудесно решение за вас. С негова помощ може да превозвате колелетата си навсякъде, без това да е за сметка на останалия Ви багаж.

 3. Зарядно за акумулатор

  Този аксесоар е особено важен, когато сте тръгнали на почивка в планината или на някой отдалечен плаж. Зарядното за акумулатор би Ви спасило в трудна ситуация тогава, когато се окаже, че не Ви е останал ток да запалите. Разполагайки с него ще си спестите доста главоболия.

 4. Прахосмукачка за кола

  Със сигурност прахосмукачката за кола не е нещо, което задължително трябва да присъства във вашия автомобил, но би било чудесно да разполагате и с нея. С нейна помощ бързо и лесно може да се отървете от мръсотията и пясъка след плаж например. Колата ще бъда чиста и приветлива и ще се насладите от пътуването си, без да се тревожите за пясъка.

 5. Комплект за първа помощ

  Това най-вероятно е едно от нещата, които никой не би искал да му се налага да използва. Но той е задължителен и трябва да присъства във всеки автомобил. Комплектът за първа помощ съдържа най-важните медикаменти и пособия, които могат да Ви потрябват в случай на нараняване или инцидент.