Ключово партньорство между Top Rent A Car и Shell

Радостни сме да обявим нашето партньорство с международната компания Shell в България.

Shell разполага с една от най-развитите мрежи не само в България, но и по света. Tърговските им комплекси само в България са над 100, а за Европа броят им е 650. Присъствието на Shell на българския пазар стартира още през 1991 г. Оттогава насам те продължават да въвеждат нови и интересни маркетингови решения, както и да представят иновации в сферата на горивата. Shell се стреми да затвърди своята позиция като водеща енергийна компания, предлагаща решения за повече и по-чиста енергия.

Top Rent A Car има сходно виждане и стремеж към предоставяне на професионално обслужване и използване на технически иновации в продуктите и обслужването. Като най-голяма национална компания за отдаване на автомобили под наем в България, мрежата от 12 офиса в страната помага за предлагането на достъпна услуга за всички клиенти на фирмата. А автопаркът с над 2000 автомобила 🚗 от различни класове гарантира удовлетворение на всяка потенциална нужда.

Като доказали се водещи компании в своите сфери, Shell и Top Rent A Car започват съвместнo партньорство, предлагайки на клиентите си качествени услуги и продукти с допълнителни предимства.

Всички клиенти на Top Rent A Car ще имат възможността да използват специални отстъпки за зареждане на горива от бензиностанции Shell. Това ще се случва чрез специалната партньорска карта в документите на всеки автомобил под наем.

Членовете на Club Smart програмата на Shell също ще имат привилегия в използване на услугата на Top Rent A Car. Всеки клиент на Shell, притежаващ Club Smart карта, ще може да се възползва от отстъпка за автомобил под наем в размер на -5 % във всички обекти на Top Rent A Car.

Важна стъпка в развитието на Top Rent A Car и партньорството ни с Shell е откриването на най-новия ни градски офис. През 2021 г. започнахме да обслужваме клиенти в нов офис 🏢 в София – в сградата на търговски комплекс Shell. Намира се на удобно и комуникативно място – в непосредствена близост до метростанция Ⓜ️ Александър Малинов –📍 ж.к. Младост 2, бул. Александър Малинов 31. С тази локация, офисът е много удобен за наем на автомобил, както от шофиращи, така и от пешеходци.

Ники Станоев вече успя да го посети и да сподели своите впечатления. 😄 Очакваме и вас!