Партньорствата на Top Rent A Car с българското кино, театър и телевизия

В Top Rent A Car, освен че отдаваме автомобили под наем, сме и големи фенове на българското кино и театър. В тази статия ще ви разкажем за участието ни в шоубизнеса и как допринасяме за това до зрителите да достигнат всички филми, сериали или постановки.

Работата с актьори и продукции изисква гъвкавост, координираност и не на последно място правилната техника. Когато са в снимачен процес, екипите работят без почивка по стриктен график. Пример за това са Hidalgo Productions, с които вече имаме много общи проекти. Надежността на превозните средства, които ползват от нас, е от ключово значение. Също толкова важен е и изборът им. Екипите се нуждаят от автомобили, които да събират всички актьори, сценаристи, статисти, както и тяхното сценично оборудване.

Renault Trafic 8+1 e доказал се автомобил за тази роля. Въпреки размерите си, е изключително маневрен и удобен, разполага с комфортно вътрешно пространство и освен 9 души, дългата му база позволява да се побере още много багаж.

Друг автомобил от автопарка на Top Rent A Car, който често бива използван от продукциите, е товарният Renault Master. Той често играе ролята на така нареченият „камерваген“ – автомобил, съхраняващ и транспортиращ техниката пряко отговорна за заснемането на проекта. А как е възможно заснемането на филм без камера? Това са само част от автомобилите, които биват използвани от творческите екипи. Големият ни автопарк позволява всякакви конфигурации и може да задвижи проекти от всякакъв калибър. Това е важно предимство, което кара нашите партньори да ни избират.

С нашето участие са заснети повечето от сериалите, които гледаме на големия екран. Някои от тези сериали включват: „All inclusive“, „Братя“, „Пътят на честта“, „Маскираният певец“ и други. Партнирахме си и с екипа, заснел филма „Диви и щастливи“, както и с много други екипи, чиито проекти все още нямаме право да разкриваме, но се надяваме много скоро да можем да ви споделим. Това лято дори екипът на „Автокино“ използва наши превозни средства, за да направи близо 100 прожекции в 45 населени места в цялата страна и да запознае всички с българските филми.

Също така, подкрепяме силно и българския театър, като помагаме на актьорите да стигнат до всяка една точка на България и да зарадват публиката там. За работата на всеки един от тези професионалисти е нужен надежден, комфортен и бърз автомобил, с който да могат да изминат големи разстояния.

Благодарим за гласуваното доверие и се надяваме в бъдеще да продължаваме с успешните ни съвместни проекти! 🙂