Разгром! Рентакар Агентите: „На крачка сме да се откажем от футбола”

На 29 Юли 2010 бе дербито реванш между двата тима съставени от Top Rent A Car колеги. Интрига нямаше, краен резултат 0:5 за „Всички Останали”.
Отбора на „Всички Останали” спечели с 0:5 големия сблъсък на Top Rent A Car благодарение на по-ефективната си игра и ненадмината физическа издръжливост. Нападателите на „Всички останали” Пламен и Роди вкараха по веднъж, Ники Райков направи 0:3 с глава в 30-ата минута, а Драго Желязков добави още два гола през второто полувреме за един от най-паметните успехи на рентакар тима в този класически сблъсък на водещата национална компания за коли под наем. На косъм се размина вратарят на „Агентите” Владо от отбелязване на почетно попадение към края на мача.

Обзор на мача

„Всички Останали” започнаха по-активно двубоя, но стигнаха до гола благодарение на ужасната игра на „Рентакар Агентите” в отбрана. В 10-ата минута вратарят Маринов ритна топката възможно най-далече, Роди се пребори за топката със закъснелия защитник и я върна на Драго Желязков, който я промуши покрай плонжа на Владо.

Две минути по-късно вече водеха с 2:0. „Останалите” разиграха брилянтно топката – Пламен подаде вдясно, там Драго с едно докосване намери Ники Райков, който центрира на непокритият Роди. Младият нападател имаше достатъчно време да обработи топката и да стреля между краката на рентакарския вратар.

До края на двубоя футболистите на „Рентакар Агентите” нямаха сили да търсят обрат в резултата. Най-доброто им положение беше един удар на Владо от точката за изпълнение на дузпа, който беше избит блестящо от вратаря на „Всички останали”.

Отбора на Top Rent A Car