Нови rent a car офиси в Златни пясъци и Слънчев бряг

Освен разширения автопарк, който вече наброява 800 коли Top Rent A Car може да зарадва своите клиенти с два нови офиса.офис Златни пясъци

Офис Златни Пясъци

разположен на входа на комплекса до Полицейския участък

Офис Несебър/Слънчев бряг

на главния път Бургас-Варна, пресечката за Несебър
тел: +359 884 072 121

Офис Златни пясъци вече функционира, а офис Несебър/Слънчев бряг ще бъде готов за летния сезон. Двата нови офиса позволяват по-бързото обслужване на отседналите в комплексите клиенти. Огромно предимство е и това, че офисите са разположени на ключови локации, които няма как да пропуснете. Не забравяйте, че в разгара на летния сезон предварителната резервация е задължителна!

Вече утвърдилите се търговски марки CARSVARNA и CARSBURGAS, собственост на Top Rent A Car също ще имат представители в горепосочените офиси и ще обслужват своите клиенти там. Като съответно CARSVARNA – Офис Златни пясъци и CARSBURGAS – Офис Несебър/Слънчев бряг.

Top Rent A Car винаги се стреми да предостави най-добро качество на обслужване за своите клиенти. Новите офис локации затвърждават това желание. Броят на офисите в цяла България нарасна на 7. Посетете ни в някой от тях или на националния телефон: 0700 89 050!