Нова Giveaway игра в Instagram за декември

На 1-ви декември стартира нашата нова Giveaway игра в Instagram. Включете се и ще имате възможността да грабнете страхотна награда – един от 5 ваучера за безплатен наем на автомобил по избор:

Теsla Model S за 2 дни
Джип (SUV) за 4 дни
Компактен или икономичен автомобил за 7 дни
*според класификацията на сайта на Top Rent A Car

Побързайте, играта приключва във вторник – 31 декември 2020 г. в 23:59 ч. Победителите ще бъдат избрани на 4 януари 2021 г. чрез томбола, излъчвана на живо!

За да участвате е нужно да:
1. Последвате нашия профил в Instagram – toprentacar.bg
2. Споделите публикацията за играта като Story и да ни отбележите (@toprentacar.bg)
3. Тагнете приятел в коментарите към публикацията за играта, с когото искате да споделите пътуването

Можете да участвате повече от веднъж – тагнете колкото приятели пожелаете, като всеки нов таг да е като нов коментар и да не се повтарят.

Основни условия

Участвайки в играта, участниците приемат тези общи условия и се съгласяват да спазват техните разпоредби.
Служители на Top Rent A Car или техни роднини не могат да участват.

Наградата

Промоционалните условия за безплатен наем са валидни за срок от 12 месеца след обявяване на победителите (до 31.12.2021 г.) и не включват гориво, допълнителни екстри и такси за доставка.
Депозитът при наeмане на автомобил остава задължителен според Общите условия за наем.

Победителите

Победителите ще бъдат избрани от тези участници, изпълнили всички условия на играта.
Победителите ще бъдат избрани чрез томбола, предавана на живо!
Петимата победители ще бъдат публикувани в нашия Instagram профил на 4 януари 2021 г.

Изисквания към победителите

Документи, необходими за наемане на автомобил – шофьорска книжка, лична карта, паспорт и кредитна/дебитна карта. Всички представени документи в началото на наемния период трябва да са валидни до последния ден от наема.
Наематели под 23 години имат право да карат САМО автомобили от следните класове автомобили: EDMV, EDMR, EWMR, CFMR, IDAR.
Наематели на възраст над 23 години и с повече от 3 години шофьорски опит могат да управляват споменатите по-горе класове плюс класове: FVMR, EDAR, HDAR, FDAR, FWAR, CFAR, CFAV, DDMV, HDMV, FWMR, IVMR, IFAR.
Шофьорите под 23 години или с по-малко от 3 години шофьорски стаж трябва да заплащат допълнителна такса „Млад шофьор“ от 6,00 € на ден. Изискваният депозит е двоен.
Намеателят на Теsla Model S е нобходимо да има навършени 25 години и минимален шофьорски опит от 5 години.
При наем на Теsla Model S е задължително внасянето на депозит – 1200 евро единствено по кредитна карта.
Луксозни автомобили (LDAR, LDBE) и джипове 4×4 (FFAD) могат да се наемат само от шофьори на възраст над 25 години и с над 3 години опит в управлението. Внасянето на депозит е задължително и трябва да се извърши по кредитна карта.

Носители на награди

Печелившите участници могат да получат наградата си – ваучер за безплатен наем на автомобил, валиден до края на 2021 г., след изпращане на лично съобщение до нашата страница в Instagram, като предоставят трите си имена, телефонен номер и имейл.
В случай че участник под 18-годишна възраст спечели наградата, трябва да уведоми родител/настойник, който да се възползва от наградата.
Правото на получаване на наградата ваучер е лично и не може да бъде прехвърлено на трети страни (с изключение на родител/настойник, споменати по-горе).
Участник, който не е заявил своята награда ваучер в рамките на 10 (десет) работни дни от обявяването му за победител, губи правото да я получи.
В случай на непоискана награда от печеливш участник в рамките на 10 (десет) работни дни, фирма Top Rent A car запазва правото си да даде наградата ваучер на друг, впоследствие оттеглен участник, който отговаря на условията за участие в играта.

Публичност и лични данни

Победителите дават съгласието си да бъдат заснети от екипа на Top Rent A Car в кратък клип по време на връчване на наградата ваучер, който ще бъде излъчен в нашия Instagram профил.
Участвайки в тази Игра, участниците изрично се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, имената им ще бъдат публикувани на нашата страница в Instagram. Участниците дават съгласието си Top Rent A Car да се свържат с тях на предоставените от тях данни, за да уточнят доставката и получаването на наградата.
Top Rent A Car полага дължимата грижа за събирането, обработването и съхраняването на лични данни при стриктно спазване на GDPR. Събраните данни – име, телефонен номер и имейл ще бъдат използвани само за целите на доставяне на наградата и ще бъдат третирани като поверителна информация в съответствие с действащите разпоредби относно защитата на личните данни.

Късмет на всички! 😊