Национален телефонен номер на Top Rent A Car

national-phone-numberЕдин телефон за всички оператори

Top Rent A Car вече разполага с национален телефонен номер: 0700 890 50.

Номерът е достъпен от цяла България, независимо към кой мобилен оператор сте свързани. Разбира се можете да ни потърсите и от стационарен телефон без код за достъп – директно набирате номера. Цената е на стойност 1 градски разговор или според тарифния план на потребителя.

Клиентите на Top Rent A Car могат да се възползват от услугата всеки ден през времето между 09:00 и 19:00, а за спешни случаи отговарят дежурни оператори и след работно време. Свързвайки се с нас на този телефон Вие ще получите възможността да разговаряте с наш служител на избран от вас език. След кратка интродукция ще бъдете насочени да изберете на какъв език да бъдете обслужени (1- английски език, 2 – руски език, 3 – връзка с оператор). По този начин улесняваме комуникацията с клиентите от различи националности, обслужвайки ги директно на предпочитания от тях език.

С какво може да Ви бъде полезен нашия национален телефонен номер?

Когато се свържете с оператор можете да получите точна и актуална информация относно вашата настояща или бъдеща резервация, както и да научите за процедурата по наемане на автомобил.

Потърсете ни на телефон 0700 980 50 или на нашата интернет страница: https://toprentacar.bg

Posted in: