Коли под наем в “Земята на Дионисий и Орфей”

Чудесата-на-БългарияБългария се нареди сред топ дестинациите за туризъм и пътувания според National Geographic Travel (линк към статията в National Geographic). Красивата ни родина, предлагаща всичко, което туристите биха пожелали, се нареди сред първите 50 от най-предпочитаните дестинации. Top Rent A Car предлага голям избор от автомобили за всяка нужда и за всеки сезон. Top Rent A Car за Топ дестинацията България. 

България е обявена за една от страните, които задължително трябва да бъде посетена през живота. Номинацията на страната ни е посредством културния маршрут “Чудесата на България: изкуство, вино и традиции” и е представена като “Земята на Дионисий и Орфей”.

Списанието с повече от 7,5 млн. читатели периодично обновява туристическите дестинации, които си заслужава да бъдат видяни и дава подробна информация за всяка една от тях, за да могат туристите да получат сведения за това, което ги вълнува.

Интересни факти

Интересно е да се отбележи, че България е първа от по-малките държави, която е привлякла интереса на голямото туристическо списание.  Ето и някой от най-забележителните места в България, които привличат чуждестранни туристи, а и не само: Рилският манастир и Боянската черква, Дунавското крайбрежие, черноморският бряг, Казанлъшката тракийска гробница, както и най-старите неолитни жилища в Европа, изградени 6000 години Пр. Хр.

България е малка, но необятна от към красиви места дестинация. Уверете се сами с кола под наем в България.