Как подготвяме автомобилите преди всеки наем?

За нас от фирма Top Rent A Car чистотата и изрядният вид на автомобилите са приоритети. Особено внимание и грижи полагаме сега в условията на епидемия. След всеки приключил наем, автомобилът старателно се дезинфекцира и се приготвя за следващия. Можете да бъдете сигурни, че наетият от Вас автомобил е почистен обстойно от наш служител, спазващ стриктно противоепидемичните мерки за безопасност.

Характерно за визията на нашите автомобили и задължителен компонент е брандирането им. Отличителните ни фирмени и информативни стикери не са обвързани с дейността по почистване и дезинфекция, но тъй като са част от политиката на компанията, са основен елемент от обслужването на всеки един автомобил преди наем.

След като екипът ни се увери, че брандировката е налична, се пристъпва към комплект от процедури по подготовката преди наем – задължителни стъпки за комфортно и безпроблемно пътуване с чист и изряден автомобил.

Ето как протича тази подготовка:

1. Окомплектоване с необходимите консумативи – авариен комплект, двустранен протокол, комплект резервна гума и др.
2. Проверка за техническа изправност – гориво, течности, масло, налягане в гумите
3. Снабдяване с нужните документи – валидна ГО + стикер, валидно ГТП, малък талон
4. Измиване в автомивка – първо външно и после вътрешно почистване
5. Дезинфекция на интериора на автомобила с препарат, чието съдържание стриктно отговаря на изискванията за основна дезинфекция
6. Поставяне на табелка с отметнати задължителни проверки по изрядност на автомобила, така че всеки клиент да може да се увери в тях

Кадри от почистването може да видите в следното видео:

Влезте в сайта и разгледайте разнообразните ни предложения на атрактивни цени. Нашите автомобили са готови и Ви очакват!

Желаем Ви приятно и свежо пътуване с Top Rent A Car 😊