Какви автомобили са подходящи за различните типове жени?

Активни градски жени

Градските момичета са активни, те обичат да излизат с приятелки, да пазаруват и да се забавляват. За целта те се нуждаят от малка и практична кола, която да е удобна за шофиране в градска среда и лесно да се паркира. По възможност е добре да има автоматична скоростна кутия и сензори за паркиране, което значително улеснява безаварийното шофиране. Предлагаме Ви Nissan Micra с автоматични скорости.

Градски жени със стил

Това са жени, за които удобството и стилната визия стоят на първо място. За тях е важно автомобила да отговаря на житейския им статус и да разполага с всичко необходимо. Автомобилите от клас Renault Captur биха били чудесен избор за тези дами. Стилната му визия и просторно вътрешно пространство го правят доста предпочитан, а багажника е достатъчно голям и би могъл да побере значително количество багаж.

Авантюристки

Жените, които обичат да прекарват свободното си време сред природата имат нужда от подходящия за тази цел автомобил. Просторно багажно отделение, за да може да се събере всичко необходимо. GPS навигация и задвижване на 4-те колела, които да ги отведат навсякъде, където пожелаят. Ако държите на всичко от горе изброените, то най-подходящи биха били автомобилите от клас Hyundai Santa Fe и Nissan Qashqai.

Привърженички на зелената енергия

Една от най-атрактивните придобивки в автопарка на Top Rent A Car е Renault Twizy. Малкия двуместен електромобил е точно това, което търсите. 100% екологичен, компактен и практичен. Twizy е перфектното градско превозно средство, той се кара с лекота и може да издържи до 100 км с едно зареждане на батерията.

Мили дами, ако не откривате вашия тип кола сред посочените, Ви приканваме да посетите нашата страница на раздел Автопарк и да откриете най-подходящия клас за вашите нужди.