Top Rent A Car взе участие в излoжението „За туризма от А до Я“

„За туризма от А до Я“

За втора поредна година се състоя изложението „За туризма от А до Я“, което се проведе на 26 – 27 април в хотел „Котва“ в курортния комплекс Слънчев бряг.

Целта на събитието бе да се съберат на едно място бизнесите от туристическия бранш и да се представят най-новите стоки, и услуги на пазара за 2016. Утвърждаване на българското Черноморие като предпочитана туристическа дестинация и повишаване качеството на туристическия продукт бяха също част от задачите на ивента.
„За туризма от А до Я“ беше чудесна възможност за създаване на нови партньорства между хотелиери, ресторантьори, туроператори, и представители на друг вид туристически услуги.

Top Rent A Car може да се похвали с това, че бе единствената компания за коли под наем взела участие във форума както и с наградата, която получи от община Созопол за приноса си към туризма. Любопитството към щанда и автомобилите на фирмата беше голям, а особен интерес предизвика електромобилът Renault Twizy, който посетителите имаха възможност да покарат.

награждаване на Top Rent A Car

Награда от община Созопол за приноса на Top Rent A Car към туризма

Специални благодарности към организаторите за възможността да участваме на това туристическо изложение и да представим най-новото от нашия автопарк!

Снимки от изложението „За туризма от А до Я“


Posted in: