• image

За спомен от България

Eмоцията да посетиш едно ново място вълнува всеки турист. Да откриеш непозната култура и да се докоснеш до един нов свят е любопитно и интересно преживяване, а ценностите, на които попадаш са като малко съкровище.  Ще Ви предложим някой уникални за страната ни сувенира, както и интересни предложения за подаръци за спомен от България.

Питиета

Ценителите на хубаво вино задължително трябва да се възползват от прекрасните български вина. България е едни от най-големите производители на вино в Европа. На престижния международен конкурс Mundus Vini 2014, 3 български вина получиха златни медали:

  • Katarzyna Reserva 2010
  • Encore Syrah 2012
  • Encore Malbec 2012

Ракията е традиционна силна алкохолна напитка. Препоръчваме Ви гюлова ракия – това е ракия от рози, която е уникална за страната ни.

Продукти от роза

Тъй като българия е известна по целия свят със своите маслодайни рози, не пропускайте да си вземете за спомен някой от продуктите направени от рози: мускал с розова вода, розово масло и др. Посетете с. Скобелево близо до Казанлък, за да научите как се добива розовото масло, както и да закупите продукти от роза: damascena.net

Ръчно направени продукти

Онези от Вас, които са ценители на изящната ръчна изработка биха могли да си закупят най-различни керамични, дървени, стъклени или кожени изделия.

Когато купувате нещо за спомен се стремeте хем да носи духа на България, хем да не е безполезнo. Възползвайте се от нашите предложения за сувенири и подаръци. Top Rent A Car предлага коли под наем до всички туристически дестинации и курорти в България. Свържете се с нас на националния ни телефон: 0700 890 50 или на нашата интернет страница: toprentacar.bg