Женева Motor Show 2014

10 ексклузивни видео клипа от Женева Motor Show 2014

Mercedes Benz S Class Coupe

Mercedes Benz S Class Coupe

Най-интересните автомобили от Женева Motor Show 2014. Гледайте 10 ексклузивни видео клипа, които избрахме за вас тук.

 

Видео на Maserati Alfieri

Носещо името на един от основателите на Maserati, Алфиери беше представена на автомобилното изложение публиката в Женева от CEO Harald Wester, който го провъзгласи за “бъдещето на Maserati.” Това остава концепция, но Wester каза: “В момента обмисляме дали тази кола може бъдат пусната в производство. ”

 

 

BMW 2 Active Tourer 

Серията BMW 2 Active Tourer – първият модел правен някога с предно задвижване от BMW – е разкрит по време на автомобилното изложение в Женева 2014. Въпреки името си, АТ не е свързано с втората серия Coupe, като се използва същата платформа вместо на новото MINI. BMW разширява междуосието, по-семейно и приятелско – 2670 мм – това е 30 mm по-късо от Mercedes B-Class.

 

 

Видео на Форд Фокус фейслифт

Новия модел с фейслифт Ford Focus направи своя дебют на Женева Motor Show. С някои визуални промени, както и подобрени интериор и технологии, този нов Ford Focus е готов да конкурира новия VW GOLF.

 

 

Видео на Honda Civic Type R

Хонда е на път да се намеси в горещата битка между хечбек автомобилите с новата Honda Civic Type R. Японският  концерн току що разкри своя изцяло нов модел в автопарка си по време на Женева Motor Show.  Очаква се серийното производство да започне по-късно тази година.

 

 

Видео на Mercedess S-Class Coupe

Новият Mercedes S-class Coupe ще бъде пуснат за продажба през ноември тази година на цени започващи от 100.000 паунда. За тази цена би трябвало да има найстина бляскаво и велико представяне. Вижте нашето екслузивно видео от Geneva show, за да разберете защо.

 

 

Видео на Audi TT 2014

Ауди подразни с естетиката на новото TT с Allroad Shooting Brake в Детройт, както и с шпионски снимки от предварителното производство на TT прототипите. Имахме добра представа за това как ще изглежда новият модел. Сега 3 тата генерация на TT e на открито в нашето ексклузивно видео отдолу.

 

 

Видео на Citroen C1 Peugeot 108 и Toyota Aygo

Известните градски модели на Toyota, Citroen и Peugeot  бяха преродени в Женева 2014. Tе всички споделят една платформа, но тези дни изглеждат напълно различно. Погледнете нашето ново видео,  за да сравните тези 3 нови коли.

 

 

Видео на Jeep Renegade

Това е новото бебе SUV на марката Jeep, наречено Renegade.  Той беше представен съвсем наскоро, като е насочен към сегмента на малките SUV.  Той беше изправен срещу някои предизвикателства пред тълпата,  опитвайки се да измести Renault Captur и Peugeot 2008.

 

 

Видео на Lamborghini Huracan

Вече знаем, че задвижването на четирите колела и 602 конски сили на Lamborghini Huracan ще бъдат сензационни. Той развива 0-100 км/ч  само за 3.2 секунди, (0.2 стотни по-бързо от Ferrari 458 Italia, но 0.2 секунди по по-бавно от новия McLaren 650S), 0-200 км/ч вдига за 9.9 секунди и максималната му скорост е 330 км/ч.

 

 

Видео на VW T-Rock

Три вратият модел на Volkswagen T-ROC беше изненадa за посетителите с неговия агресивен стил. Фаровете напомнят на тези на Nissan Juke, както и монтираната решетка тип пчелна пита а задвижването на четирите колела може да  създаде усещането, че превъзхожда оф роуд системите..